Klaus Iohannis atacă dur PSD: Îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată

După ce a susţinut de mai multe ori în ultimii ani că nu vor mai fi bani de pensii şi salarii, Klaus Iohannis acuză PSD că se joacă cu nervii pensionarilor când acuză PNL de intenţia de a tăia pensiile. 

„Nu pot să nu remarc că PSD a ajuns la cel mai jos nivel. Au început, din disperarea de a pierde puterea, să își bată joc de o categorie de români care merită respectul nostru, al tuturor. Îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată pesedistă cum că guvernul lui Iohannis ar tăia pensiile. Vă dați seama ce jalnici sunt să se joace cu nervii și soarta pensionarilor, când de fapt ei nu au fost în stare să construiscă nimic durabil, nimic sustenabil. Este nevoie de un guvern PNL ca să ajungem să garantăm pensionarilor un venit decent în România”, a declarat Iohannis.

Secretatul general al PSD Mihai Fifor i-a acuzat, vineri, pe liberali că ceea ce declară în spațiul public în legătură cu tăierile de pensii, salarii și închiderile de spitale este diferit de măsurile din programul de guvernare al PNL.

„Spune Iohannis că nu vor tăia salarii. Dar scrie negru pe alb că vor reduce salariile bugetarilor ca să ajungă la nivelul privaților. Deci fără vouchere de vacanță, fără sporuri și fără alte beneficii la salariu. Nu e tăiere… e doar reducere… Vă spun că nu vor tăia pensiile, dar le vor impozita pe cele sub 2.000 de lei. Asta ne spune Orban și știm că au mai făcut-o altădată!”, a afirmat Fifor.

Vezi și:EXCLUSIV DNA face scut în jurul lui Dan Barna, în plină campanie pentru alegerile prezidențiale

Vești uriașe! Pensiile acestor persoane vor suferi modificări începând din 2020

Surpriză- Se va elimina această taxă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare