sursa foto:  presidency.ro

Klaus Iohannis, declarație de ultim moment: ‘Nu am învins virusul. Măsurile rămân în vigoare. Lockdown-ul nu se întâmplă’

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că a cerut INSP o analiză a pandemiei în oraşele carantinate, iar rezultatele arată că, din 20 noiembrie, există o tendinţă de scădere. ”Nu am învins virusul. Măsurile rămân în vigoare”, a afirmat Iohannis. ”

”Am analizat cu precădere măsurile privind carantina zonală şi am solicitat INSP o analiză privind evoluţia epidemiei în oraşele şi municipiile carantinate.

Datele relevă că, începând cu 20 noiembrie, la nivel naţional se observă o tendinţă de scădere a infecţiei cu SARS-COV-2. Acest lucru se reflectă atât în numărul de cazuri săptămânare, cât şi în media zilnică a numărului de cazuri şi a ratei de pozitivare a probelor”, a declarat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.

Potrivit şefului statului, ”sunt date concrete care arată că măsurile luate de autorităţi au fost corecte”.

”Nu am învins virusul. Măsurile rămân în vigoare. Sănătatea românilor este pe primul loc şi orice relaxare prematură pereclitează rezultatele obţinute”, a afirmat şeful statului.

Acesta prezintă date cu privire la evoluţia pandemiei în mai multe dintre municipiile carantinate şi a afirmat că nu are intenţia de a promova ”un lockdown” după alegeri, conform news.ro.

”Lockdown-ul nu se întâmplă”, a afirmat Iohannis.

Citește și:

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

Vești importante pentru mii de români! Banii se vor acorda începând cu luna decembrie

SURSE Panică în Sistem! Val de pensionări în Poliție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare