sursa foto:  news.ro

Klaus Iohannis s-a dezlănțuit. Atac devastator: ‘PSD a făcut harcea-parcea puțina legislație. A încercat să dea pe șest autonomie așa-zisei secuimi și altele’

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac devastator la adresa PSD, după întâlnirea cu ministrul Marcel Vela și secretarii de stat Raed Arafat și Bogdan Despescu.

”Astăzi stăm aşa – 1.356 de persoane detectate cu coronavirus, persoane noi detectate, 35 de decese de ieri până azi, peste 400 de persoane la ATI. Este un nou record negativ extrem, extrem de îngrjorător şi pe bună dreptate ne punem întrebarea cum am putut să ajungem aici. Asta o să vă explic în următoarele minute, după care o să vă spun ce avem de gând ca să controlăm situaţia. Se ştie că în starea de urgenţă, în România am avut epidemie, am avut decese, dar un număr foarte limitat.

 

Autorităţile îşi făcuseră treaba.

Lucrurile au mers rezonabil de bine, spitalele, medicii, autorităţile s-au mobilizat. La început, lucrurile au mers foarte bine până acum câteva săptămâni. Dar această situaţie sigur nu a convenit PSD-ului. Guvernul şi-a făcut treaba, preşedintele şi-a făcut treaba, autorităţile şi-au făcut treaba şi atunci PSD-ul a căutat soluţii pentru PSD, nu pentru români.

Din păcate, PSD-ul controlează încă majorităţi în Parlament, împreună cu alţii, de exemplu UDMR. Să nu uităm când PSD a încercat să dea pe şest autonomie aşa-zisei secuimi şi altele. Atunci PSD a acţionat aoclo unde încă are putere, în Parlament. Au făcut harcea parcea puţina legislaţie pe care am avut-o pentru a gestiona această pandemie.

Cu un cinism pe care l-am critiat şi ieri, un cinism au tras de timp ca să nu apară noua legislaţie. Sigur după ce i-am critiat aseară PSD-ul a fost foarte nervos şi m-a acuzat că eu caut vinovaţi. Nu, nu caut vinovaţi, îi cunosc, îi arăt cu degetul şi o să îi arăt şi azi cu degetul. Pe voi”, a declarat preşedintele.

Citește și:

Analiză dură: Clasarea din Dosarul 10 August este o invitație la explozie socială. Cine ar fi avut interesul?

EXCLUSIV Lovitură pentru polițistul-bătăuș! A fost condamnat la închisoare! Decizia nu este definitivă

Legea a fost promulgată! Apar noi reguli pentru cei care locuiesc la bloc

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare