sursa foto:  Facebook

La 1 an și jumătate de când Bugetul.ro a semnalat problema, STB a găsit rezolvarea! Înlocuiește sistemul cu totul

Miercuri, Societatea de Transport București (STB) a transmis că îmbunătățește sistemul digital de plată din mijloacele de transport în comun.

Astfel, în perioada 10-16 ianuarie, STB înlocuiește sistemul de comunicații cu altul mai performant.

În vara anului 2022, Bugetul.ro semnala, în exclusivitate, că validatoarele STB au probleme la plata cu cardul bancar, iar călătorii de bună-credință, care încearcă să-și achite călătoria cu cardul bancar, riscă să fie amendați.

Ne-am adresat inclusiv conducerii STB. Astfel, directorul STB de la acea vreme, Adrian Criț, ne-a asigurat că problemele semnalate de noi vor fi rezolvate.

Specialiștii în domeniu lucrează la dezvoltarea acestui canal de plată, atât în ceea ce privește extinderea lui în toate vehiculele STB S.A., cât și în privința identificării și eliminării diferitelor situații care ar putea împiedica realizarea plății”, a precizat, într-un răspuns pentru Bugetul.ro, directorul STB.

De-a lungul timpului,Bugetul.ro a publicat mai mult articole, în baza e-mail-urilor primite de la bucureșteni, în care am avertizat că problema nu a fost rezolvată.

În toamna lui 2023, scriam că <<bucureștenii riscă și acum să fie amendați! Problema semnalată de Bugetul.ro în vara anului trecut, privitoare la plata călătoriei cu cardul bancar, persistă. Asta în condițiile în care conducerea Societății de Transport București (STB) ne-a asigurat că o va remedia „în cel mai scurt timp”>>. 

Concret, la plata cu cardul, validatoarele STB dau în continuare aceeași eroare de comunicație despre care am scris, în exclusivitate, în iulie 2022: „Tranzacție refuzată! EROARE COMUNICATIE (999)”.

Anunțul făcut, miercuri, de STB:

Citește și: A trecut un an și degeaba! Erorile la plata cu cardul continuă!

„Îmbunătățim sistemul digital de plată!

Pentru a răspunde cerințelor călătorilor, STB va aduce îmbunătățiri sistemului de plată digitală.

Citește și: EXCLUSIV Nici până astăzi problemele semnalate, în mijlocul verii, de Bugetul.ro nu au fost rezolvate! Erorile la plata călătoriei cu cardul persistă

Astfel, în perioada 10 – 16 ianuarie 2024, înlocuim sistemul de comunicații cu altul mai performant.

În această perioadă, din motive tehnice aplicația InfoTB si plățile cu card bancar contactless la validatoarele din vehicule vor suferi disfuncționalități.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate.

Asigurăm călătorii că personalul de control din teren va ține cont de aceste disfuncționalități ale sistemului de plată, în intervalul menționat”.

Citește și: Bucureștenii riscă și acum să fie amendați! Problema semnalată de Bugetul.ro, în vara anului trecut, persistă, deși conducerea STB ne-a asigurat că o va rezolva

Ar putea fi o imagine cu telefon şi text

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare