sursa foto:  digi24.ro

Liviu Dragnea a făcut anunțul serii! Aceste pensii vor fi dublate

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut anunțul serii! Liderul social-democrat l-a atacat, joi, pe Augustin Lazăr, spunând despre el că a trecut prin viaţă „cum a vrut”, a fost „susţinător al torţionarilor”, un „instrument” al unui sistem de poliţie politică foarte dur, a trecut „hopul” Revoluţiei, a intrat pe un drum „foarte şmecher” şi a ajuns primul procuror al României.

Totodată, el a anunțat că vrea să dubleze pensiile deținuților politic.

„Nu cred că va păţi ceva Augustin Lazăr (pentru activitatea sa de dinainte de Revoluţie ca preşedinte al comisiei de eliberări condiţionate – n.r.), habar n-am. Cert e că a trecut prin viaţă cum a vrut, a fost susţinător al torţionarilor, un instrument al unui sistem de poliţie politică foarte dur, a trecut hopul Revoluţiei, a intrat pe un drum foarte şmecher şi a ajuns primul procuror al României. Spunea cineva că Iohannis la un moment dat se dădea puternic anticomunist şi l-a ţinut în braţe pe acest om despre care toată lumea a vorbit”, a spus Dragnea la Antena 3 întrebat dacă este de părere că Augustin Lazăr, care tocmai a ieşit la pensie, va păţi ceva pentru activitatea sa împotriva deţinuţilor politici din poziţia de preşedinte al comisiei de eliberări condiţionate.

Preşedintele PSD a menţionat că i-a cerut ministrului Muncii, Marius Budăi, să elaboreze un proiect prin care să se dubleze pensiile deţinuţilor politic, iar în cazul în care acest proiect nu va fi gata în zilele următoare, va iniţia el împreună cu colegii din Parlament un proiect de lege cu acest subiect.

Vezi și

EXCLUSIV Omul lui Băsescu reacționează, după ce Klaus Iohannis i-a refuzat propunerea: ‘Nu renunțăm’

Vești bune! Ce categorie de salariați poate cere concediu de odihnă suplimentar

Se dau bani de la stat! Ce trebuie să facă firmele pentru a primi peste 2.000 de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare