sursa foto:  riseproject.ro

Locotentul lui Nuțu Cămătaru a fost prins! Fugise din țară în anul 2012

Unul dintre locotenenții lui Ion Balin, zis Nuțu Cămăratu, a fost capturat! Acesta fugisa din țară în anul 2012. 

Concret, Leonard Florian Bărbieru, zis Leuțu, a fost prins în Italia, informează Poliția Capitalei. În 2012, Bărbieru a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și vătămare corporală.

Anterior emiterii mandatului de arestare, Leuțu a fugit din țară.

Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisoarea emis de Tribunalul Bucuresti, împotriva unui bărbat, condamnat la 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și inițiere sau constituire a unui grup infracțional organizat, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că cel în cauză a părăsit teritoriul țării în anul 2012, anterior emiterii mandatului, fiind dispusă astfel urmărirea sa la nivel internațional.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucuresti au continuat investigațiile stabilind faptul că persoana urmărită s-a aflat în perioada în care s-a sustras executării pedepsei pe teritoriul Spaniei și Italiei unde a folosit documente false privind identitatea.

În urma coroborării datelor obținute și a colaborării cu autoritățile judiciare din cele doua state, s-a stabilit că bărbatul locuiește în prezent la o adresă din orașul Italian, Pescara.

Astfel, miercuri 03 februarie a.c., pe fondul colaborarii apropiate, omologii italieni au reusit sa îl depisteze și să-l prindă pe bărbatul urmărit în vederea executării pedepsei în România”, transmite DGPMB.

Vezi și

Mega-veste! Acest tip de angajați ar putea beneficia de indemnizații mai mari, chiar și pentru cei pentru cei care sunt în concediul de acomodare

EXCLUSIV Ministrul Nicolae Ciucă reacționează: ‘Nu are nicio legătură cu un lockdown!’

Artificiul prin care polițiștii cu relații sus-puse ajung să câștige pensii de serviciu uriașe! Metoda prin care își umflă fluturașul de salariu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare