sursa foto:  Piata Financiara

Lovitură pentru clienții BRD! La ce serviciu va renunța banca

BRD a făcut un anunț care-i vizează pe clienții acestei bănci! Gigantul bancar va renunța la un serviciu des folosit de către aceștia.

Serviciul de transfer de bani Western Union nu va mai fi disponibil, începând cu data de 19 august 2019, în agenţiile BRD-SocGen, a treia cea mai mare bancă după active de pe piaţa locală.

„Pentru a continua să primiţi bani prin Western Union puteţi solicita expeditorului să vă trimită bani direct în contul bancar de la orice agenţie Western Union care oferă acest serviciu în România şi/sau străinătate. Va trebui doar să vă asiguraţi că expeditorul cunoaşte contul dumneavoastră bancar“, a transmis banca.

Comisioanele pentru un transfer prin Wester Union sunt cuprinse între 7 euro pentru sume de până la 50 de euro şi 200 de euro pentru sume între 4.500 şi 5.000 de euro. Suma maximă ce poate fi plătită prin Western Union este echivalentul în euro sau lei a 10.000 USD/ persoană/ tranzacţie/ zi, potrivit informaţiilor BRD.

Citește și

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare