Lovitură pentru părinții Alexandrei Măceșanu! Este revoltător

Părinții Alexandrei Măceșanu au primit o lovitură grea din partea Curții de Apel Craiova. Cererea lor, referitoare la procesul în care Gheorghe Dincă este judecat, a fost considerată nefondată. 

Părinții Alexandrei Măceșanu au formulat o cerere prin care dosarul Caracal să fie stramutat de la Tribunalul Olt. Pe lângă toate acestea, soții Măceșanu au fost obligați de instanță să suporte cheltuielile judiciare, care ajung la suma de 25 de lei fiecare.

„Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petenţii Măceşanu Tudoriţa şi Măceşanu Ion. Obligă pe fiecare petent la câte 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat”, se menţionează în decizia instanţei.

Onorariile avocaţilor desemnaţi din oficiu pentru apărarea inculpaţilor Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în atribuția statului.

Avocatul familiei Măceșanu a declarat că: „Oricum, indiferent unde va fi, noi am invocat cel puţin cinci excepţii pe cameră preliminară urmând să se pronunţe şi atunci vom vedea dacă va fi imparţial sau nu. Din punctul meu de vedere, pentru a înlătura orice suspiciune rezonabilă cu privire la acest aspect, ar trebui să trimită dosarul undeva spre Tribunalul Mehedinţi sau oriunde în altă parte, mai puţin în Dolj şi Olt. Ştim bine că procurorul Vasilescu a instrumentat această cauză şi, din câte am înţeles, soţia acestuia este judecător la Curtea de Apel Craiova”, a spus avocatul familiei Măceşanu, înainte de pronunţare, conform Agerpres.

Vezi și: EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare