sursa foto:  digi24.ro

Lovitură pentru PSD: Klaus Iohannis speculează la maximum ruptura dintre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă!

Președintele României, Klaus Iohannis, a lovit din nou în Partidul Social Democrat.

Astăzi șeful statului a anunțat că le-a transmis PSD-iștilor refuzul și în scris a remanierii guvernamentale propuse de premierul Viorica Dăncilă.

„Înainte de sfintele sărbători de Paşti mi-au propus pesediştii o remaniere a acestui guvern, nu pentru a face guvernarea mai bună, nu vă faceţi iluzii, s-au certat ei între ei, găştile, acolo, în interiorul PSD-ului, si-au venit cu trei propuneri. Persoanele propuse: Nicolicea, Florea şi Brăiloiu”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis. Astăzi le-am dat pesediştilor refuzul meu şi în scris ca să înţeleagă mai bine că nu sunt de acord cu această remaniere. În expunerea mea de până acum reies clar două teme: Justiţia, care este sub atacul PSD şi proasta guvernare, care încearcă prin ordonanţe de urgenţă să creeze impresia că lucrează pentru români, dar în realitate această avalanşă de ordonanţe de urgenţă vrea să acopere lipsa de soluţii. Pesediştii nu au soluţii pentru România”, a afirmat şeful statului.

Amintim că Liviu Dragnea i-a propus premierului Viorica Dăncilă o remaniere guvernamentală prin Parlament, însă șefa Executivului l-a refuzat pe liderul PSD, creându-se astfel o ruptură în relația celor doi.

Vezi și

Ordinul se aplică de azi! Schimbarea care vizează milioane de români

Surpriză pentru mii de angajați! Cine sunt cei care primesc bani pentru prezența la muncă

EXCLUSIV Informații noi de la Poliția Română privind intervenția în forță demarată azi: ‘Doar s-a adus’

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare