sursa foto:  Libertatea.ro

Lovitură pentru Viorel Cataramă! Biroul Electoral Central i-a invalidat candidatura la Primărie

Președintele Partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, anunță că Biroul Electoral i-a invalidat candidatura la Primărie și că va contesta decizia în instanță.

”Biroul Electoral al Circumscripţiei Electorale Bucureşti a luat o decizie ilegală: a invalidat candidaturile Mişcării Patrioţilor Români (MPR) la Consiliul General respectiv la Primăria Capitalei”, scrie Cataramă pe Facebook.

El anunţă că decizia va fi atacată în instanţă.

”Rog pe toţi membrii şi simpatizanţii noştri să aibă încredere în justiţie. Să avem credinţă că un astfel de abuz va fi sancţionat ca atare!”, conchide el.Într-o intervenţie la Antena 3, el a precizat că este vorba despre aproximativ 80 de semnături de susţinere a candidaturii care nu au fost considerate valabile.

Cataramă a avut probleme cu semnăturile şi la alegerile prezidenţiale, când Biroul Electoral Central anunţa că ”s-a constatat că un număr semnificativ de semnături prezentate ca aparţinând unor persoane diferite prezintă elemente de similitudine evidentă de natură a influenţa îndeplinirea condiţiei legale referitoare la numărul minim de susţinători de 200.000”.

La prezidenţiale, Cataramă a obţinut 0,53% din voturi.

Citește și:

Medic: ‘În România a fost identificată deja noua tulpină a coronavirusului, cea modificată’

Prof.dr. Virgil Păunescu: ‘Vaccinul românesc anti-COVID este sabotat din toate părțile, dar mai ales de către cei aflați la guvernare’

Marcel Vela continuă revoluția! Se modifică uniformele polițiștilor!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare