sursa foto:  zf.ro

Lupta pentru putere! Stenograme explozive din ședința USR! ‘Sunt niște dictatori de tip PSD’

Jurnalistul Silviu Mănăstire lansează un nou atac dur la adresa Uniunii Salvați România.

Acesta a prezentat o serie de stenograme din ultima ședință a USR, precum și ce i-a spus o sursă de la vârful formațiunii.

„Pe vremuri ieșeau in media stenograme de la ședințele PSD, erau savuroase. Acum a venit rândul celor de la USR sa-și scoată rufele murdare pe taraba politicii.

Stenogramele din ultima ședința USR in care Ghinea și Barna au făcut o demonstrație de forța asupra partidului arată cum se dau luptele pentru putere si influenta in interior. Cei doi lideri au mușamalizat scandalul banilor cheltuiți la USR Giurgiu și in paralel au contracarat cu un alt scandal cu niște contracte la organizatia USR sector 3 din Capitala. Acolo unde niște bani s-au dus tot spre firmele unor membri. Ideea era sa îngroape un scandal cu un alt scandal, și sa le închidă pe amândouă la pachet, ceea ce au și făcut.

In esența, Barna vrea sa pună control pe toate organizațiile USR din țara pentru a avea susținere la candidatura pentru prezidențiale. O sursa de la vârful USR mi-a relatat ca cel puțin 30 la suta din filiale nu l-ar vota pe Barna, ci pe Iohannis dacă se va ajunge la o confruntare in turul doi.

Săptămâna trecută echipa Barna- Ghinea a luat bătaie la alegerile pentru conducerile organizațiilor USR Ploiești și la sectoarele 5 și 3 din București. Sectorul 3 este tocmai “organizatia de baza” a lui Ghinea, de aici și înfrângerea rușinoasa a “eminenței cenușii” din partid.

Iată câteva relatări ce descriu atmosfera din USR, iar mai jos sunt câteva stenograme relevante din ședința Comitetului Politic USR

“in ultimele luni iliberalii (tabăra Ghinea- Barna n.red) reusisera sa aiba cam 50% din voturi si in Comitetul Politic, au lucrat intens la preluari de filiale ostile prin metoda „autobuzul”. Au inlocuit, prin suspendare/excludere oameni cu drept de vot in CP pe baza unor plangeri de multe ori exagerate/inventate”

“arma principala a iliberalilor e Biroul National (executivul) unde au majoritate de pe vremea lui Nicusor Dan. Cu ajutorul BN, iliberalii taie si spanzura in USR, fara sa le pese prea mult de statut. In Comitetul Politic, Ghinea si Barna iar nu s-au putut abtine sa se comporte asa cum o fac de obicei in spatele usilor inchise. Ei care cu presa de fata pleznesc de atata democratie, in interiorul USR sunt niste dictatori de tip PSD”

“iliberalii lui Ghinea in 2 ani nu au pierdut nicio batalie interna si au preluat cateva filiale, prin diferite artificii: la referendum au vrajit intrebarile, la Congres au vrajit alegerile de la Bucuresti, la Europarlamentare au venit cu o schema de vot cu punctaje prin care au castigat pozitiile 1, 2 si 4. In cateva filiale au bagat autobuze cu membri disciplinati carora le platesc cotizatia redusa la 5 lei si voteaza lista de la sefu”

“este pentru prima oara cand iliberalii intr-o singura zi pierd presedintele in 3 filiale mari: sectoarele 5 și 3 și Ploiesti”

“e foarte frustrant sa alergi luni de zile pentru niste principii, pe timpul si banii tai, iar apoi vin niste combinatori cu niste slugi in autobuz si iti impun la conducere niste marionete”, scrie, pe Facebook, Mănăstire.

Vezi și

A ieșit la lumină cine a făcut documentele! Cine a primit banii de la tatăl adoptiv al Sorinei

SURSE Rareș Bogdan dă lovitura! Ce funcție-cheie va primi noua stea a PNL

Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare