sursa foto:  PSD facebook

Marcel Ciolacu: ‘Eu sunt un om de bună-credință și sper ca până la urmă președintele României să îmbrace haina constituțională de președinte’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că se aștepta de la președintele Klaus Iohannis ”să facă un apel către toate forțele politice să aibă o discuție în ceea ce privește criza sanitară cu care se confruntă în acest moment România”.

 

„Am urmărit discursul preşedintelui Iohannis. Se continuă în acelaşi ritm, la începutul discursului preşedintele încearcă să fie preşedintele României şi pe urmă devine preşedintele PNL, cu toate că astăzi am avut iarăşi un număr record de infectări de coronavirus. Îmi pare rău că domnul preşedinte rămâne în acest regim politic şi într-o agendă politică a unui singur partid, PNL. În continuare eu sunt un om de bună-credinţă şi sper ca până la urmă preşedintele României să îmbrace haina constituţională de preşedinte. Şi, nu în ultimul rând, mă aşteptam să facă un apel către toate forţele politice să aibă o discuţie în ceea ce priveşte criza sanitară cu care se confruntă în acest moment România.

Noi, PSD, am hotărât să trimitem cei mai buni specialişti din domeniul medicinei în acest moment din România în Parlament pentru a duce această luptă şi legislativ, o luptă care va fi de durată. Dacă anumite probleme economice le putem îndrepta, cum ar fi împrumuturile guvernului Orban şi ale domnului Cîţu, pe care le vom plăti cu toţii în următorii 10 ani, fără să ştim unde au fost folosiţi aceşti bani, sănătatea românilor nu poate fi înapoiată de absolut nimeni”, a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

El a adăugat că a avut discuţii cu ceilalţi lideri politici cu reprezentare în Legislativ despre data alegerilor parlamentare şi că aşteaptă să vadă ce face preşedintele Klaus Iohannis cu legea privind alegerile parlamentare pe care o are la promulgare.

„Noi nu putem iniţia o lege cu data alegerilor până nu avem o lege premergătoare promulgată de preşedinte. Dacă legea se întoarce în Parlament, o vom vota din nou”, a spus el, conform agerpres.ro.

Citește și:

E oficial! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru o anumită categorie

Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Fostul șofer al lui Ludovic Orban, actual secretar general adjunct al guvernului, deschide lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaților

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare