sursa foto:  PSD Facebook

Marcel Ciolacu vine cu vești bune pentru români: ‘PSD a finalizat astăzi pachetul de măsuri care poate stopa creșterea facturilor la energie și gaze’

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a anunțat că PSD a finalizat astăzi pachetul de măsuri care poate stopa creșterea facturilor la energie și gaze, și a redus, astfel, nivelul plafonării tarifelor, a dublat volumele lunare de consum și a scăzut TVA de la 19 la 5%.

PSD a finalizat astăzi pachetul de măsuri care poate stopa creșterea facturilor la energie și gaze. Am redus nivelul plafonării tarifelor, am dublat volumele lunare de consum și am scăzut TVA de la 19 la 5%. În acest fel, peste 90% dintre consumatori, persoane fizice și companii, vor beneficia de scăderea facturilor pe care le vor primi după 1 februarie, facturi corespunzătoare lunii ianuarie.
De aceeași protecție vor beneficia școlile, spitalele, companiile de transport public, instituțiile de cultură, ONG-urile. Aceste măsuri trebuie aplicate de la 1 februarie, fiindcă suntem în plină iarnă, în lunile de consum energetic maxim, iar românii au acum cea mai mare nevoie de ajutor.
În plus, propunem atât un set de soluții pentru descurajarea comportamentului speculativ al firmelor din energie, cât și măsuri pe termen scurt și mediu pentru rezolvarea problemelor structurale ale industriei noastre energetice.
Vom prezenta aceste măsuri în scurt timp, în ședința Coaliției, cu speranța că partenerii noștri vor înțelege rapid că soluțiile PSD sunt simple, eficiente și cu un impact minim asupra bugetului. Românii așteaptă de la noi responsabilitate, nu certuri sterile și ieșiri filosofico-inutile pe la televizor”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Vezi și:

Liderul PSD, Marcel Ciolacu: ‘Am finalizat tot pachetul de măsuri. Nu este admis să liberalizezi prețul în plină pandemie fără să gândești efectele care vor urma’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare