sursa foto:  bursa.ro

Marcel Vela face o mutare-cheie! Îl ‘transferă’ pe omul instalat director de Guvernul Dăncilă

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, face o mutare impresionantă! Acesta aduce un celebru medic la Ministerul de Interne.

Este vorba despre doctorul Radu Zamfir, supravieţuitor al accidentului de avion din Munţii Apuseni, din 2014 şi director al Agenţiei Naţionale de Transplant.

Medicul Zamfir va ocupa şi funcţia de consilier onorific al ministrului de Interne, Marcel Vela.

„Vă pot confirma acest lucru şi vreau să vă spun că de fiecare dată când expertiza mea este utilă într-un loc, eu o pun la dispoziţia sistemului de sănătate şi a ţării noastre”, a declarat dr. Radu Zamfir, pentru postul Digi 24.

Potrivit declaraţiei acestuia, el va ocupa în continuare funcţia de director al Agenţiei Naţionale de Transplant.

Radu Zamfir – membru al echipei medicale care s-a prăbuşit cu avionul, în urmă cu cinci ani, Munţii Apuseni – este director executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant de la începutul lunii martie a.c, fiind numit de către fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea.

El este doctor în medicină, atestat în chirurgie hepato-bilio-pancreatică şi chirurgie oncologică şi deţine o diplomă europeană de transplant pentru prelevare multiorgan.

Vezi și

Greu de ‘ucis’! Colonelul Paraschiv, ‘Fantoma Albă’ de la protestul din 10 august, rămâne la șefia Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare