sursa foto:  rador.ro

Marea problemă a Vioricăi Dăncilă: De ce nu o poate ‘ejecta’ pe Carmen Dan de la Ministerul de Interne

Ipoteză-bombă! După uciderea polițistului Cristian Amariei în județul Timiș, sindicaliștii au cerut „capul” ministrului de Interne, Carmen Dan.

Publicația Național susține că marea problemă a premierului Viorica Dăncilă nu este demiterea lui Carmen Dan, ci găsirea persoanei potrivite pentru a o înlocui.

„Viorică Dăncilă o poate demite în orice clipă pe Carmen Dan, decizia în acest sens fiind oricum deja luată cu mult timp înainte. Numai că marea problemă a premierului nu este „ejectarea” fostei secretare de școală generală de provincie de la vârful MAI, ci pe mâinile cui va lasă internele pe urmă! Mai ales că toate taberele politice rivale și-au declarat deja „hegemonia” la conducerea MAI! Astfel că este foarte posibil că Dăncilă să mai lase ceva vreme în cârlig „momeala” de la vârful MAI, că să aibă astfel o monedă de schimb pe care să le-o poată promite hulpavilor lideri pesediști și nu numai”, precizează sursa citată.

De altfel, la fel a procedat premierul Dăncilă și în cazul lui Darius Vâlcov, fostul consilier onorific pe probleme economice și omul de încredere al lui Liviu Dragnea.

Vezi și Lovitură dură pentru Liviu Dragnea! Cine îl sapă, de fapt, pe fostul lider PSD

Amintim că Viorica Dăncilă l-a numit mai întâi pe Remus Borza în funcție, iar apoi, după câteva zile, Darius Vâlcov, cunoscut drept „eminența cenușie” a Guvernului în „era Dragnea”, a fost forțat să-și prezinte demisia din Executiv.

Vezi și EXCLUSIV Înalta Curte dinamitează informațiile privitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea: ‘Nu sunt reale’

SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare