sursa foto:  europa.eu

Medicul Tudor Ciuhodaru: ‘Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății’

Medicul Tudor Ciuhodaru, europarlamentar PSD, a criticat măsura adoptată de Guvern de a recompensa persoanele care decid să se vaccineze. 

După ce Ioana Mihăilă, ministrul USR-PLUS de la Sănătate a lăsat de înțeles că persoanelor nevaccinate anti-COVID-19 ar urma să li se impună noi restricții, Ciuhodaru a comentat acid. Medicul a amintit ministrului că circulația virusului în societate nu este oprită, chiar dacă cetățenii se vaccinează anti-COVID.

„Aberații am mai văzut, dar parcă suntem în ‘Legile lui Murphy’ (…) Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo. Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală. Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”,  a declarat Ciuhodaru.

Ministrul Ioana Mihăilă, pus la punct de către medicul Tudor Ciuhodaru

Ciuhodaru a vorbit și despre noile inițiative ale MS, potrivit cărora persoanele vaccinate vor fi premiate cu tichete de masă și cu bani, în urma unei tombole. De asemenea, europarlamentarul PSD a atenționat că Mihăilă confundă vaccinarea cu împiedicarea „transmiterii bolii”.

„Vaccinarea rămâne un act individual, în sensul de a nu face o formă gravă a bolii. Eu sunt vaccinat, lucrez într-un spital-suport de coronavirus. Dar a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită”, a mai comentat Ciuhodaru, conform b1tv.ro.

Vezi și:

Medicul Monica Pop, despre recompensarea celor care se vaccinează: ‘Mi se pare agresiv și inadmisibil să se folosească azi asemenea metode ca oamenii se vaccineze’

Se pregătește testarea Covid obligatorie din banii proprii a anumitor categorii de angajați. Ioana Mihăilă: ‘Fiecare minister își pregătește modul de testare a personalului nevaccinat’

Guvernul Cîțu le pregătește o ‘surpriză’ bugetarilor nevaccinați! AUR: ‘Are apucături dictatoriale și încearcă să introducă vaccinarea obligatorie pe ‘ușa din dos”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare