sursa foto:  ziuanews.ro

Mediul de afaceri „atacă”! Guvernul Tudose, pus la zid!

Guvernul condus de premierul Mihai Tudose a fost aspru criticat, marți, în cadrul unei conferințe de specialitate. Președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), Florin Jianu, a pus la zid Cabinetul Tudose.

Bugetul pentru anul 2018 este lipsit de viziune, nu este construit pe proiecte pentru dezvoltarea economică a țării în următorii doi ani și nu încurajează mediul de afaceri, a declarat, marți, Florin Jianu.

„2018 și 2019 sunt doi ani foarte importanți pentru țară din punct de vedere simbolic, dar și din punct de vedere al perspectivei de dezvoltare economică. Din punct de vedere al mediului de afaceri nu vedem măsuri de debirocratizare. Ba din contră. Veniturile din amenzi, penalități și alte fapte similare au prevăzute creșteri. Nu vedem elemente privind apărarea, educația sau investiții. Vorbind despre programul de internaționalizare al firmelor românești, inițiat de mine, bugetul se înjumătățește. Bugetul la ceea ce privește participarea României la târguri internaționale și expoziții, misiuni economice, scade și el aproape la jumătate”, a afirmat Jianu, conform Agerpres.

Florin Jianu a apreciat că un buget bun pentru mediul de afaceri ține foarte mult de forța celor care conduc ministerul pentru a negocia și a exprima importanța a ceea ce înseamnă investiții și programe.

Guvernul nu este unul antreprenorial, nu își propune să fie un guvern care să eficientizeze activitatea mediului de afaceri”, a mai spus el.

Vezi și O imensă lovitură pentru Familia Regală! Ce ar urma să PIARDĂ aceasta, după decesul Regelui Mihai

Surprinzător! Unde a lucrat protestatarul care l-a lovit pe bătrânul de 71 de ani și ce vârstă avea când s-a pensionat – doar 5 ani și jumătate în câmpul muncii

Marea fuziune s-a finalizat: Ce cunoscut lanț de magazine a absorbit Telekom

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare