sursa foto:  cotidianul.ro

Ministrul de Interne atacă la baionetă în scandalul zilei! Decizie radicală

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a luat o decizie radicală în scandalul zilei! 

Un urs a agonizat 17 ore pe o șosea din România, în județul Harghita, după ce a fost lovit de o mașină, iar autoritățile locale nu au mișcat niciun deget. Ulterior, după ce incidentul a apărut în presă, ursul a fost împușcat de vânători.

Drept urmare, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a reacționat prompt și l-a demis pe prefectul de Harghita, Andrei Jean Adrian.

„Având în vedere modul în care autoritățile județene au gestionat situația ursului lovit seara trecută de o mașină, între localitățile Praid și Sovata, astăzi a fost luată prima măsură administrativă dispusă de către ministrul Ion Marcel Vela.

Astfel, a fost începută procedura de demitere din funcție a prefectului județului Harghita pentru că, în calitatea sa de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu a luat măsurile corespunzătoare pentru a gestiona eficient și operativ această problemă, deși a fost înștiințat în timp util de către ISU Harghita despre eveniment și suferințele animalului rănit.

De asemenea, vor fi efectuate verificări pentru a se stabili dacă sunt și alte persoane, manageri din structurile MAI de la nivel central, care nu au stabilit procedurile și responsabilitățile clare de intervenție, conform prevederilor legale”, anunță MAI.

Vezi și

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

Dumitru Coarnă a bătut palma cu Marcel Vela! Promisiunea ministrului de Interne: Se aplică de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV Noul ministru al Muncii desființează acuzațiile fostului ministru: ‘Ar fi și culmea. Exclus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare