sursa foto:  sputnik.md

Ministrul Educaţiei Monica Anisie a trecut la treaba!

Ministerul Educaţiei organizează luni, la Biblioteca Centrală Universitară, o dezbatere pe tema rezultatelor testelor PISA.

Ministrul Monica Anisie a anunţat recent că la această dezbatere vor participa, alături de specialişti, reprezentanţi ai profesorilor, elevilor şi ai societăţii civile.

Săptămâna trecută, împreună cu specialiştii şi cercetătorii în ştiinţele educaţiei, s-a făcut o analiză a rezultatelor PISA 2018, care va constitui baza pentru identificarea şi adoptarea unor măsuri.

„Până cel târziu la sfârşitul lunii decembrie, vreau să avem un set de măsuri concrete cunoscute şi asumate de toţi actorii educaţionali”, a precizat Anisie.

Rezultatele elevilor români la testele PISA din 2018 au înregistrat o scădere faţă de evaluările anterioare de acest tip.

 

Vezi și

Greu de ‘ucis’! Colonelul Paraschiv, ‘Fantoma Albă’ de la protestul din 10 august, rămâne la șefia Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare