Ministrul Transporturilor a făcut anunțul! Când va da în funcțiune o nouă autostradă

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat marți, la Tulcea, că dorește să dea în funcțiune, chiar în această lună, al treilea lot de lucrări care se execută pe tronsonul Lugoj – Deva al autostrăzii A 1.

„Joi voi fi pe lotul 3. Dacă nu fac ceea ce li s-a cerut de către companie, nu vom face recepția, va prelua CNAIR-ul acest tronson de autostradă, va face lucrările care mai sunt de executat pentru punerea în siguranță a autostrăzii și până la finele lunii august o dăm în trafic și facem legătura”, a afirmat ministrul Cuc.

El a subliniat că nu este dispus să negocieze cu vreo firmă pentru a se ajunge la un compromis.

„Nu voi negocia cu nimeni absolut niciun compromis. Dacă cineva lucrează în România trebuie să respecte trei condiții: să îndeplinească din punct de vedere calitativ lucrarea, să respecte termenul și să plătească subcontractorii români. Nu cred că am cerut niște lucruri ieșite din comun”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Înainte de mini-vacanța de Sfânta Maria, ministrul Transporturilor le-a dat un ultimatum constructorilor lotului 3 al autostrăzii A 1, care expiră joi.

Potrivit autorităților, traficul pe acest sector cu o lungime de 21 de kilometri putea fi deschis, însă constructorul a refuzat prelungirea de la patru la 10 ani a garanției lucrărilor.

Răzvan Cuc a inspectat marți șantierul podului peste Dunăre între județele Tulcea și Brăila și a precizat că lucrările de aici sunt în grafic.

 

Vezi și:SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

A început numărătoarea inversă! Peste două săptămâni intră în vigoare legea intens promovată de Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu

EXCLUSIV Probele pe care Remus Rădoi le va prezenta azi la DIICOT: Înregistrări explozive

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare