sursa foto:  news.ro

Motiv șocant pentru care instanța a decis ca Gregorian Bivolaru să fie pus în libertate: De ce bani ar beneficia din partea statului suedez

Motivarea sentinţei date de Judecătoria Bistriţa în data de 7 septembrie, prin care fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat condiţionat, arată că, în opinia instanţei, acesta nu reprezintă un pericol pentru ordinea publică şi că şi-a asumat fapta comisă, pe care o regretă.

De asemenea, Bivolaru s-a angajat în faţa instanţei că nu va mai discuta niciodată cu o persoană minoră şi a invocat faptul că au trecut 13 ani de la comiterea faptei pentru care a fost condamnat, de act sexual cu un minor.

Potrivit Libertatea, alt motiv pentru care instanța decis eliberarea sa este faptul că acesta încasează lunar, aproximativ 4.000 de lei, drept pensie, de la statul suedez. Astfel, judecătorul a ajuns la concluzia că acesta va avea cu ce să se întrețină.

instanța face referire la mai multe documente depuse de către apărarea lui Bivolarul la dosarul de eliberare codniționată precum „copii ale unor invitații emise de către instituții din Suedia și Germania pentru petent, scrisori de susținere a liberării petentului emise de către 12 3 organizații non-profit din afara României, copia traducerii legalizate ale unei adeverințe emise de autoritățile din Suedia din care rezultă că statul suedez va asigura acordarea unei pensii lunare în sumă de 7863 SEK pentru petent”.

Despre această situație de lux judecătorul notează, în motivarea sa, că nu poate conduce decât la ideea că Gregorian Bivolaru va avea cu ce să se întrețină după eliberare, un motiv ce a înclinat decizia magistratului către eliberarea condiționată a „gurului”.

„Din actele existente la dosarul cauzei rezultă că petentul îşi poate asigura subzistenţa prin mijloace licite după o eventuală punere în libertate, şi va beneficia de sprijinul necesar readaptării sociale”, arată, punctual, judecătorul.

Vezi și EXCLUSIV! Lista neagră a lui Țuțuianu! Dezvăluiri șocante – cum se face „justiție”

Cea mai IEFTINĂ farmacie a ÎNCEPUT ATACUL! Ce brand străin ÎNLOCUIEȘTE într-un mall din București

Lovitură de teatru în scandalul ouălor expirate vândute de Kaufland! Ce ar urma să pățească autoarea filmării

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.