sursa foto:  danone.ro

Mutare gigant pe piața de retail. Cum a influențat presa creșterea acțiunilor companiei Danone și de cine ar putea fi achiziționată compania

Compania Danone e pe val, și asta după ce presa a scris că aceasta va fi cumpărată de o altă mare companie. De altfel, achiziția fiind una neașteptată. Se pare că, luni, acțiunile Danone au crescut considerabil cu 1,9 %, această creștere fiind una dintre cele mai bune evoluții de la Bursă. 

Gigantul ar valora nu mai puțin de 45 de miliarde de dolari, iar potrivit ZF, pentru aceasta se bat Coca Cola și compania Kraft. Deși în presă a apărut această informați care a avut o influență pozitivă, un purtător de cuvânt al Danone – cel mai mare producător de iaurt, care deţine brandurile Actimel şi Activia – a declarat că firma nu comentează informaţiile publicate de New York Post.

Benoit de Broissia, manager de fond la firma franceză Keren Finance, susţine că Danone este deseori menţionată ca ţintă de preluare, ţinând cont de activitatea de consolidare din acest sector, dar a precizat că articolul din New York Post nu conţine detalii.

Vezi și Informații interesante despre noul „BOUREANU”! Încasările medicului târât pe jos de polițiști și neconcordanțele din declarațiile de avere

Surpriză de proporții pe piața bancară! Ce bancă a devenit noul LIDER din România

Fabulos! Ce salariu are Gabriela Cristea la Kanal D

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare