sursa foto:  stirileprotv.ro

Neașteptat! Un gigant venit tocmai din insulele Bermude își face intrarea în România-Ce piață vrea să cucerească

Un gigant venit tocmai din insulele Bermude își face intrarea pe o importantă piață din România. Noul jucător s-a orientat foarte bine către segmentul de retail.

Este vorba despre compania de asigurări Watford Insurance al cărui sediu se află în Bermude. Colosul este cel mai nou jucător de pe piața asigurărilor RCA, dar nu reprezintă niciun pericol pentru concurență din cauza faptului că are prețuri foarte piperate.

Potrivit zf, compania intră în categoria asiguratorilor scumpi.

Un şofer în vârstă de 30 de ani şi un autoturism cu o capacitate cilindrică de 1.600 centimetri cubi Watford emite poliţa RCA pe un an la un tarif de 1.138 lei, a doua cea mai scumpă ofertă, după Allianz-Ţiriac. Totodată, tariful la care Watford emite poliţa în acest caz este cu circa 25% mai mare decât tarifele oferite de Omniasig sau Generali, arată simularea ZF. Faţă de oferta City Insurance, asigurătorul RCA cu cele mai mici preţuri, prima anuală cerută de Watford este de peste două ori mai mare.

„Preţurile sunt corelate cu riscurile asumate, strategia fiind de a oferi preţul corect împreună cu servicii de calitate ireproşabilă clienţilor noştri. În general, strategia Watford în România este orientată către segmentul de retail“, au declarat reprezentanţii Watford.

Vezi și EXCLUSIV! Reacție surprinzătoare a Ministerului de Interne în scandalul care ar putea-o costa funcția pe Carmen Dan

Decizia Guvernului, publicată în Monitorul Oficial! Schimbare radicală de la 1 ianuarie 2019 – Toți angajații din România beneficiază de asta

Surpriză! Soția lui Tudorel Toader are o nouă ocupație- Ce face, mai nou, Elena Toader

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare