sursa foto:  timesofisrael.com

Nelu Tătaru: ‘Valul 1 nu s-a terminat, pentru că oamenii nu respectă măsurile. Să se uite în jur, să se uite-n spitale, să vadă dacă există acest coronavirus’

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că valul 1 nu s-a terminat, pentru că românii nu respectă regulile, dar putem transforma acest val în unul cu două cocoașe, unde a doua ar putea fi mai violentă ca prima.

 

„Valul 1 nu s-a terminat, pentru că oamenii nu respectă măsurile. Putem transforma acest val intr-un val cu două cocoașe, unde a doua ar putea fi mai violentă decât prima, în condițiile în care atunci exista un instinct de conservare, acum acest instinct de conservare, la o parte dintre concetățenii noștri, nu mai există”, a declarat, la Digi 24, Nelu Tătaru.

El le-a recoamndat românilor „să se uite în jur, să se uite-n spitale, să meargă în secțiile ATI să vadă dacă există acest coronavirus și să înțeleagă că se poate muri la 30 de ani fără comorbidități, că personalul medical își face datoria în condiții teribil de grele, transpirând în acele costume incomode”.

269 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore în România. Au murit în total 1.634 persoane și s-au vindecat 18.912.

Citește și:

EXCLUSIV Mare atenție! Se propagă un imens fake-news: ‘Se schimbă vârsta de pensionare de la 1 iulie’

Un doctor român, teorie nouă în privința coronavirusului: ‘Ar trebui să ne bucurăm să fie cât mai mulți infectați pe zi’

EXCLUSIV Adevărul a ieșit la suprafață: Răsturnare situație în cazul polițistului care a aplicat ‘Legea pumnului’! A recunoscut!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare