sursa foto:  antena3.ro

Noi declarații făcute de Tonel Pop! ‘Părerea mea e că Dincă are multe cadavre la activ’

Mare atenție! Avocatul familiei Luizei Melencu a făcut noi declarații prin care acesta a spus că la lizieră din pădure sunt rămășițele unei a treia victime a lui Gheorghe Dincă.

 

„Vom face o plângere să descopere cine era persoana ale cărei rămășițe se aflau în liziera din pădure și de asemenea, să meargă în continuare dacă Luiza a fost ucisă sau nu. Părerea mea e că Dincă are multe cadavre la activ. În momentul în care a zis că a aruncat o fată în Olt, a aruncat-o. În mod clar acel cadavru nu este al Luizei, cel din pădure. Avem în mod evident există  un al treilea cadavru care nu îi aparține nici Luizei, nici Alexandrei. Atunci când e întrebat de Luiza  cere să i se spună ”fata din luna x”, a spus Tonel Pop.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul. De asemenea, el susţinea că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, informează antena3.ro

Vezi și

Vești bune pentru români! Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor

 ANAF intră la rupere- Nou impozit începând de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV Ordin de muşamalizare! Șeful Poliției ar fi intervenit personal pentru stingerea scandalului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare