sursa foto:  antena3

Noi precizări făcute de Viorica Dăncilă! ‘Ne dorim să treacă peste aceste momente dificile’

Premierul Viorica Dăncilă a făcut noi precizări cu privire la cazul Sorinei, fetița scoasă într-un mod abuziv din casa în care a crescut, pentru a fi dată părinților adoptivi. 

„Am primit de la Ministerul Muncii și Ministerul Afacerilor Interne rapoarte referitoare la modul în care s-a acționat, dar și măsurile luate pentru a asigura copilului sprijinul de care are nevoie. Reprezentanții Ministerului Muncii țin legătură cu familia, iar copilul e consiliat începând de astăzi și de către specialiști din cadrul Asistenției Sociale.

Anchetele vor contina pentru că mai sunt încă multe întrebări cu privire la acest caz de adopție care trebuie să primească un răspuns. Multe dintre aceste aspecte trebuie să fie lămurite și, ca urmare a verificărilor și a acțiunilor dispuse de CSM și Ministerul Public.

Sorina trebuie să știe că nu este singură, că alături de ea suntem foarte mulți români preocupați de soarta ei. Cu toții ne dorim să treacă peste aceste momente dificile și vom face tot ce este posbil ca să-i fie bine”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit antena3.ro

Vezi și

A ieșit la lumină cine a făcut documentele! Cine a primit banii de la tatăl adoptiv al Sorinei

SURSE Rareș Bogdan dă lovitura! Ce funcție-cheie va primi noua stea a PNL

Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare