sursa foto:  replicahd.ro

Noua Elena Udrea? O bombă-sexy, instalată de Violeta Alexandru șefă la Pensii?

O blondă-sexy ar fi fost instalată șefă la Casa de Pensii Alba. Cel puțin, asta susține Cristian Vasilcoiu, fost consilier la Ministerul Muncii, pe pagina de Facebook.

Vasilcoiu spune că șefa interimară a Muncii, Violeta Alexandru, ar numi-o pe Marieta Besoiu la conducerea Casei de Pensii Alba.

Doamnelor și domnilor,
În fotografiile alăturate o aveți pe viitoarea șefă a Casei de Pensii Alba, instituție al cărei șef a fost pensionat cu forța, de către mult prea competenta Violeta Alexandru!”, spune, pe Facebook, Vasilcoiu.

În replică, pe pagina sa de Facebook, Marieta Besoiu a postat următorul mesaj: „Oameni fără caracter! Rușine!!”.

Presa locală dezminte informația. Zvonurile legate de posibila numire a Marietei Besoiu ar fi fost declanșate de faptul că aceasta a fost prezentă la un interviu pentru funcția rămasă vacantă după demisia lui Retegan, scrie Alba24.ro.

Conform sursei citate, informația lansată în spațiul public de Vasilcoiu nu a fost confirmată. Surse de la vârful Ministerului Muncii neagă cele declarate de Cristian Vasilcoiu.

Vezi și Violeta Alexandru a mai făcut o ‘execuție’! La ‘ordinul’ său, a fost pusă pe liber (document)

Apar nume grelele în dosarul de la Caracal. Șeful DGIA prins de ancheta militară

EXCLUSIV ‘Secretul’ ascuns timp de 15 ani în MAI! Lovitură pentru sute de polițiști! Trebuie să primească zeci de mii de dolari

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare