sursa foto:  click.ro

O persoană a făcut infarct la Mănăstirea Agapia! Acoperișul a două chilii, în flăcări!

Un incendiu puternic a izbucnit, marți seara, la o casă monahală de la Mănăstirea Agapia. O persoană a făcut infarct, scrie presa locală.

„Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului a două chilii. Incendiul a fost localizat și se intervine pentru lichidare. O persoană a făcut atac de panică. Aceasta primește asistență medicală de la echipajul SMURD”, transmite ISU Neamț.

Pompierii nemţeni intervin pentru a stinge un incendiu, izbucnit în această seară, marţi, 28 aprilie, la o casă monahală de la Mănăstirea Agapia, informează monitorulneamt.ro.

„În jurul orei 19.37, prin apel la 112 pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă monahală de la Mănăstirea Agapia.

Pentru localizarea și stingerea incendiului intervin pompieri de la Detașamentul Târgu Neamț cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială de stingere”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Vezi și

Un polițist sare în apărarea șefului demis al Poliției Bolintin Vale: Știm câte probleme ne cauzează anumite persoane din cartierul de rromi

EXCLUSIV În plină stare de urgență, Jandarmeria se înarmează! Achiziție de 900 de pistoale de la omul care l-a denunțat pe Florian Coldea

Un gigant de pe piața locală redeschide azi magazinele! Patru fabrici aparținând grupului își reiau activitatea

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare