sursa foto:  evz.ro

Oferta cu care Telekom vrea să „nimicească” concurența! Vor beneficia de asta DOAR cei care vin din alte rețele

Al treilea jucător de pe piața de telefonie mobilă a pus la punct un plan măreț, cu care vrea să-și „distrugă” rivalii. Astfel, Telekom România face o mutare fără precedent.

În perioada 10-26 noiembrie, Telekom lansează o campanie care îi  vizează pe clienții din alte rețele. Mai exact, clienții care își transferă numărul din alte rețele mobile și încheie un contract de abonament vor putea primi un smartphone la un preț special, de numai 1 leu.

Printre smartphone-urile disponibile la tariful redus se numără şi vârful de gamă Samsung Galaxy S8 (cu un abonament de 45 de euro pe lună), însă operatorul nu precizează câte unităţi sunt disponibile la acest preţ, informează Ziarul Financiar.

„Promoţia oferită de Telekom Romania în perioada campaniei Black Friday nu se limitează doar la reduceri de preţ împreună cu contractarea unui abonament, ci le permite şi utilizatorilor de cartele reîncarcabile Telekom să achiziţioneze smartphone-uri la preţuri speciale, cu reduceri de până la 80% din preţul fără abonament, care pot ajunge până la 1.900 lei”, spus reprezentanţii companiei.

Vezi și Detalii mai puțin știute despre procurorul care l-a „EXECUTAT” pe Dragnea! Colaborarea care va naște sute de controverse

Giganții din retail se dau pe brazdă: Un alt colos a anunțat creșteri salariale, în urma modificărilor fiscale

Veste bună pentru mii de salariați: Ei vor avea impozit zero pe venit-Anunț important făcut de Liviu Dragnea

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.