sursa foto:  redstate.com

Este oficial! El este românul care intră în administrația Trump – Ce instituție va conduce

S-a născut în România, a absolvit facultatea de inginerie spațială la UCLA, a devenit avocat și a predat drept la universitatea la care a absolvit. România se poate mândri cu reușita lui Andrei Iancu, omul care va face parte din administrația Trump, devenind principalul consilier pe domeniu al președintelui Statelor Unite ale Americii.

VIDEO Românul Andrei Iancu a preluat șefia Oficiului pentru Brevete și Mărci al SUA și devine principalul consilier în domeniu al lui Trump. Niciun vot împotrivă

Nomializat în august 2017 de către Trump, Andrei Iancu  a fost confirmat de senatorii americani pentru funcția de director al Oficiului SUA pentru Brevete și Mărci Înregistrate, fără niciun vot împotrivă, doar șase abțineri.

Acesta va avea o responsabilitate uriașă. Andrei se află la conducerea uneia dintre cele mai mari instituții de profil din lume cu circa 12.000 de angajați și un buget anual de peste 3 miliarde de dolari.

Potrivit profit.ro, Iancu devine principalul consilier al președintelui Trump pe probleme interne și externe de proprietate intelectuală, prin intermediul secretarului pentru Comerț.

Vezi și Surpriză de proporții! Ce sumă uluitoare vrea statul să ofere copiilor născuți după 1 ianuarie 2018

Lovitură usturătoare pentru șoferi: Pentru ce riscă, mai nou, închisoarea

EXCLUSIV! Guvernul lovește puternic în medici! Adevărul despre banii de salarii! Medicii care vor ajunge să câștige sub o femeie de serviciu

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare