sursa foto:  ziarelive.ro

Olguța Vasilescu îl laudă pe ministrul preferat de Liviu Dragnea: ‘Urmează să lanseze luna aceasta’

Cel mai lăudat ministru în „era Dragnea” este acum urcat pe piedestal și de fosta șefă a Ministerului Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Vasilescu laudă, pe pagina de socializare, reușitele lui Petre Daea și anunță că ministrul Agriculturii urmează să lanseze primele magazine cu produse preluate direct de la fermieri.

„Cand am venit la guvernare, suprafata irigata a Romaniei era de doar 300.000 de ha. Atat reusisera toate guvernele de dupa revolutie, la un loc. Acum este de 1.400.000 ha. Cred ca este relevanta comparatia. Suntem pe primul loc in Europa la trei tipuri de culturi, am dat subventiile la timp pentru ca fermierii sa nu se mai imprumute la banci si am infiintat Casa de Comert Agroalimentara Unirea care ar urma sa ia fructele si legumele direct de la producatori si sa le vanda proaspete, la preturi de producator, in magazine de tip economat. Luna aceasta, ministrul Petre Daea urmeaza sa lanseze primele magazine cu produse preluate direct de la fermieri. Sper ca aceste masuri sa fie preluate si de o guvernare viitoare pentru ca sunt benefice tuturor romanilor. Daca tot nu au program de guvernare, macar sa il aplice pe al nostru…”, scrie Olguța Vasilescu.

Vezi și

EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

Mega-tun dat de frații Dedeman! Au bătut palma

Vești importante pentru pensionari- Ministrul Muncii a făcut anunțul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare