sursa foto:  realitatea.net

PNL face scut în jurul lui Francisc Tobă! Informații de ultimă oră ies la iveală!

Deși Francisc Tobă, ales deputat de Brașov pe listele AUR, a fost exclus din partid și, totodată, a completat o declarație în care a precizat că renunță la mandat, reprezentanții PNL susțin că nu există cadrul legal pentru a-i fi invalidat mandatul, informează Știripesurse.ro.

Francisc Tobă, ales deputat de Brașov pe listele AUR, are parte de o susținere surpriză în Comisia de validare a mandatelor din Camera Deputaților. Conducerea AUR a prezentat Comisiei o solicitare de nevalidare a mandatului + o declarația de renunțare la mandat din partea lui Tobă și o decizie de excludere din AUR.

Împricinatul a trimis Comisiei de Validare o adresă prin care spune că tot ceea ce a trimis partidul este nul de drept și NU renunță la mandat.

În cadrul Comisiei opinia cvasi-majoritară e de recomandare către plen de invalidare a mandatului, dar reprezentanții PNL susțin că nu există cadrul legal pentru a invalida mandatul lui Francisc Tobă.

La această oră au loc discuții în contradictoriu între membrii comisiei.

Vezi și

La 31 de ani de la Revoluție, Petre Roman are 2 pensii! Primul premier post-decembrist ia 181.500 de lei pe an, doar din pensii

Răsturnare de situație! Francisc Tobă intră în Parlament, chiar dacă a fost exclus de AUR! Va avea șofer și secretară, pe banii statului

Bani în plus pentru pensionari! Cum este posibil

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare