sursa foto:  g4media.ro

Polițiștii o ironizează pe Irina Alexe (USR-PLUS), fosta polițistă pensionată la 42 de ani și demisă de Florin Cîțu din funcția de secretar de stat în MAI

Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” o ironizează, într-o postare pe pagina de socializare, pe Irina Alexe, polițista pensionată la 42 de ani, ajunsă secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Odată cu „epurarea” făcută de Florin Cîțu, în rândul secretarilor de stat USR-PLUS, a fost dată afară și Irina Alexe din funcția pe care o deținea în Ministerul de Interne.

Catu, razbunator, a ras miercuri toti secretarii de stat pluseristi. Adica si pe Irina Alexe, giuvaerul politistilor, protejata lui Blaga, reconditionata de Ciolos, chestorita la 35 de primaveri si pensionara la 42.

Suntem toti indurerati si demotivati intrucat stimabila era pentru noi toti un simbol al succesului, o lectie vie despre cum sa faci cariera fulgeratoare in politie fara sa fii o zi macar, politist operativ. Doar slujind un politician puternic.”, spun sindicaliștii.

Vezi și EXCLUSIV ‘Epoleții’ din jurul lui Vlad Voiculescu! Conexiuni la vârful Ministerului de Interne

Pensie de 3.000 de euro

Irina Alexe, polițista pensionată la 42 de ani, a fost numită secretar de stat la Ministerul de Interne, la propunerea USR-PLUS.

Deși a fost instalată în funcție în luna februarie, declarația sa de avere a fost făcută publică de-abia în această săptămână.

Conform documentului verificat de Bugetul.ro, Irina Alexe are o pensie de serviciu de circa 3.000 de euro/lună. Mai exact, în 2020, ea primea o pensie lunară de 14.236 de lei.  

Din pensie, Irina Alexe a câștigat, în 2020, 170.832 de lei.

Amintim că Alexe s-a pensionat în 2017, având, la acea vreme, o pensie de 13.000 de lei.

Ca atare, în trei ani, pensia i s-a majorat cu 1.236 de lei.

Vezi și După Irina Alexe, Lucian Bode mai aduce un pensionar special la șefia Ministerul de Interne! Pe filieră PNL, un fost comisar-șef de la Pașapoarte ajunge secretar MAI!

În perioada în care a fost secretar de stat în MAI, Alexe a beneficiat și de salariul aferent funcției.

Conform aceleiași declarații de avere, Irina Alexe deține un apartament în Capitală, cumpărat în anul 2005. Totodată, ea are în proprietate și 3/8 dintr-un teren 3.700 mp.

De asemenea, potrivit documentului verificat de Bugetul.ro, Irina Alexe este proprietaraa a 3 autoturisme: Suzuki (fabricat în 2016), Smart for Two (fabricat în 2017) și un AUDI, fabricat în 2018.

Vezi și EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

Soțul de la „Doi și-un sfert” nu și-a făcut public salariul

În conturi, Alexe are 10.000 de euro și circa 5.500 de lei. În 2020, Irina Alexe, pe lângă pensie, a avut venituri de 10.000 de lei din diferite acitivități.

În ceea privește salariul soțului său, acesta nu este făcut public.

Vezi și EXCLUSIV Securitatea 2.0! Propunerea USR-PLUS pentru șefia MAI împarte casa cu ‘Doi și-un sfert’!

După cum a dezvăluit Bugetul.ro în exclusivitate, Liviu Alexe este cadru al Direcției Generale de Protecție Internă, fosta unitate „Doi și-un sfert”.

 

Vezi și

Olguța Vasilescu trage un semnal de alarmă! Dacă Guvernul nu se va ține tare pe poziții, vârsta de pensionare va crește la 70 de ani

Politică de ‘oameni noi’. Cosette Chichirău (USR-PLUS), prinsă cu minciuna! ‘N-am folosit niciodată expresia Ciuma Roșie’

Noi informații importante pentru români! Cine sunt cei care pot beneficia de ajutoarele financiare oferite de stat pentru încălzirea locuințelor

SURSE ‘Omerta’ impusă în Poliția Capitalei, pe cazul alegerilor locale din Sectorul 1, unde PSD o acuză pe Clotilde Armand de fraudă

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „I'LL BE BACK! DU- DU-TE SI LASA-NE! Safe Harbor InfoCons Cons”

Sursa foto: Sindicatul Diamantul

Miercuri, Florin Cîțu a eliberat din funcție 26 de secretari de stat: Adrian Covăsnianu (Transporturi), Horațiu-Lucian Cosma (Transporturi), Emil Sămărtinean (ANAF), Oana Ursache (Departamentul pentru Românii de Pretutindeni), Alexandru-Paul Dimitriu (Justiție), Mihaela-Cătălina Bădoiu (Fonduri Europene), Florin Andrei (Finanțe), Costin-Traian Țîra-Rădulescu (Transporturi), Ovidiu-Mircea Ursuța-Dărăban (Justiție), Valentina Saygo (Economie), Corina Atanasiu (Fonduri Europene), Monica-Emanuela Althamer (Sănătate), Paul Ene (Economie), George-Aurelian Cățean (Agricultură), Irina Alexe (Interne), Simona-Carmen Fătu (Economie), Radu-Călin Pop (Mediu), Aurelian Mihăilescu (consilier viceprim-ministru), Marius Vulcan (consilier viceprim-ministru), Iulia Popovici (Cultură), Alina Pop (Muncă), Vlad-Gabriel Sincă (Energie), Tudor-Ionuț Oprea (Educație), Adrian-Ștefan Cîrstea (Sport), Elena Tudose (cabinet viceprim-ministru), Cristian-Marius Litan (Cercetare).

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare