Premierul săgetează președintele! O nouă reacție a Vioricăi Dăncilă la adresa lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a avut, miercuri, o nouă reacție la adresa președintelui României, Klaus Iohannis.

Prim-ministrul i-a trimis o nouă săgeată șefului statului, spunând că există bani pentru salarii şi pensii şi că nu înţelege îngrijorarea preşedintelui Klaus Iohannis în acestă privinţă.

„Domnul preşedinte a promulgat legea bugetului şi acolo sunt bani prevăzuţi pentru salarii şi pensii, deci nu văd de unde această îngrijorare. Dar, mă rog, poate domnul preşedinte o să dea mai multe explicaţii legate de acest lucru. Ceea ce pot să vă spun, în calitate de prim-ministru, e faptul că sunt bani de salarii şi pensii”, a afirmat Dăncilă, spunând că nu este cazul ca populaţia să fie îngrijorată.

De asemenea, răspunzând unei întrebări, Viorica Dăncilă a spus că nu a mai vorbit cu preşedintele Iohannis, informează News.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis declara în 22 mai că Guvernul şi PSD trebuie să raspundă public la două întrebări – „Ce aveti de gând cu Pilonul II de pensii” şi „Mai aveţi bani pentru pensii şi salarii până la sfărşitul anului?”. Şeful statului afirma că Executivul trebuie să răspundă clar şi răspicat la aceste întrebări.

Vezi și Mutare fără precedent făcută de Antena 3! Cum vrea să-și mărească veniturile

PRO TV pregătește marea lovitură! Replică pentru „Exatlon”

Proiect senzațional pentru România: Ce va ridica una dintre cele mai importante companii de stat

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare