Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, i-a criticat, marți, pe protestatarii care au scandat, luni, împotriva medicilor și care au pătruns în curțile spitalelor.

Voiculescu susține că protestele au justificări, însă condamnă modul în care au fost tratați medicii și asistentele.

Trebuie să spun că, în calitate de ministru al Sănătății, sunt consternat și furios, și nu din cauza protestelor în sine, care pot avea justificări, ci pentru că s-a ajuns prea departe cu violența și agresivitatea la adresa medicilor.

Acest lucru nu e acceptabil. Nici în războaie nu se atinge nimeni de medici, asistente, infirmieri, cei care au grijă de oameni.

Cei care au fost ieri noapte în curțile spitalelor din Bacău, Galați au greșit. Medicii și asistentele nu se așteaptă să fie înjurați. Ei se luptă pentru viața oamenilor. Ignoranța nu justifică astfel de acțiuni”, a declarat Vlad Voiculescu.

Vezi și

EXCLUSIV George Simion îi răspunde prefectului Capitalei și se delimitează de incidente: ‘S-au desfășurat în afara cadrului protestului’

Super veste de la Guvern pentru români: Cine va putea beneficia de acest ajutor

EXCLUSIV Schemă cu iz penal în PNL! Documentele au ajuns pe masa DNA

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare