sursa foto:  rtv.net

Radu Ghețea dat afară de la CEC Bank! Detalii interesante despre succesorul lui

Inevitabilul s-a produs. Pensionarul de lux de la CEC Bank, Radu Ghețea, cel care încasa o pensie de peste 9.000 de lei pe lună, dar și un salariu de 27.000 de euro de la instituția de stat la cârma căreia se afla, a fost scos complet din schemă.

Nou președinte al CEC Bank este, potrivit mai multor surse din piața, cunoscutul bancher, Dan Sandu, care a mai fost în cărți pentru acest post și în anii trecuți. De fapt, de fiecare dată când s-a vorbit despre schimbarea conducerii CEC Bank, numele său a apărut în prim plan.

Vezi și ȘOC! Să fie oare acesta MOTIVUL REAL al demiterii lui Țuțuianu? Detalii (ascunse) despre afacerea acestuia cu armament!

Sandu are experienţă de peste 20 de ani în sistemul bancar, perioadă în care a lucrat la BNR, ca arbitrajist şef şi directorul Direcţiei de Administrare a Rezervelor Internaţionale şi Operaţiuni de Piaţă, Citibank România, ca chief dealer, trezorier, director al Departamentului de Commercial Banking şi membru în Consiliul de Administraţie (CA), Millennium Bank, unde a fost director general adjunct şi membru în CA, şi la Bank Handlowy w Warszavie din Polonia, unde a ocupat funcţia de director al diviziei de Consumer Banking, potrivit CV-ului postat pe pagina de internet a Transelectrica.

Sandu a fost și membru al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica.

Vezi și Acuze dure la adresa ING Bank! Ce ar face banca fără a-și înștiința clienții – REACȚIA avocatului Gheorghe Piperea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare