Radu Tudor rupe tăcerea cu privire la numirea de către PNL la șefia TVR: ‘Au fost discuții cu unii lideri liberali’

În urma informațiilor apărute în spațiul public cu privire la ocuparea funcției de președinte director general al TVR, jurnalistul Radu Tudor a reacționat.

 

Jurnalistul Radu Tudor a declarat pentru că a avut discuții cu unii lideri PNL în legătură că șefia televiziunii publice, dar că nu i s-a făcut o propunere formală. ”Au fost discuții cu unii lideri PNL, nu o propunere concretă. M-au întrebat dacă m-aș gândi la o asemenea ofertă. Nu le pot da numele, ar fi incorect. Am mai avut oferte și în trecut de la PNL, inclusiv politice”,  a declarat Radu Tudor pentru cei de la G4Media.ro.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că jurnalistul Radu Tudor nu este propunerea liberalilor pentru funcția de președinte director general al Televiziunii Române.

”Este o minciună. Nu are nici un fel de bază. Ăsta este punctul meu de vedere. Sunt ofensat că poate să apară un astfel de articol. Sunt cunoscute relațiile dintre Antena 3 și PNL, care a fost sistematic atacat de Antena 3”, a declarat Orban pentru G4Media.ro

G4Media.ro a dezvăluit, în premieră, că liberalii i-au propus lui Radu Tudor funcția de președinte director general al TVR, deținută în prezent de Doina Gradea.

Radu Tudor (50 de ani) a debutat în televiziune la TVR în 2002 iar până în 2004 a fost consilier al fostului director TVR, Valentin Nicolau. Ca jurnalist s-a remarcat în zona analizei militare. La Antena 3 a făcut notă discordantă față de linia generală a postului.

USR-PLUS și UDMR nu au ajuns la un acord final privind modul în care se vor face nominalizările pentru șefia TVR și a Radioului Public. La ședința de luni a coaliției, discuția despre conducerile televiziunii și radioului public a fost amânată.

Citește și:

Super veste pentru părinți și elevi! Statul le-ar putea înapoia banii cheltuiți pentru acest serviciu

Vești importante pentru sute de mii de români! De ce noi modificări radicale vor avea parte cei care vor beneficia de pensie

EXCLUSIV Legea privind interzicerea cumulului pensie-salariu este făcută cu dedicație! Oamenii Sistemului își vor păstra și pensia, și salariul, dacă sunt aleși în funcții publice!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare