sursa foto:  news.ro

Raed Arafat a explodat: ‘Cei cu minciunile și fake news nu se opresc!’

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, a avut o ieșire dură pe pagina de socializare.

Raed Arafat acuză că „cei cu minciunile și fake news nu se opresc”. Mai mult, el prezintă un exemplu de manipulare și dezinformare de pe un cont de Facebook din Timișoara.

Cei cu minciunile si ‘fake news’ nu se opresc!

In continuare se incearca prin orice metoda posibila sa raspandeasca minciuni care sa faca oamenii sa refuze sa respecte sfaturile, recomandarile si regulile care se refera la prevenirea raspandirii virusului SARS-COV 2.

Mai jos aveti inca un exemplu de manipulare si dezinformare postat pe un cont de facebook din Timisoara.

Astfel de dezinformari si manipulari sunt menite sa destabilizeze comunitatile si sa instige specialistii si populatia impotriva celor care gestioneaza pandemia.

In continuare va recomand sa aveti mare grija de unde va informati!”, este mesajul lui Raed Arafat.

Vezi și EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

Rețeaua racolărilor primarilor PSD de către PNL. Cine este omul care face jocurile de la Guvern pentru partid

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, text care spune „12:00 Timisoara Join Maico Johnson Rambotito Arabu ne- copto,acu atunci. Cami Rosca Raed Arafat "am decis ca armata conduca toate teritoriale implica inclusiv fortele militare pentru identificarea suspectilor covid paza internati sau carantinati. Avem nevoie de stitutiile forta, avem suficient personal. Am desemnat generali armata conducerea DSP nivelul fiecarui Dorina Leuca #Jos_dictatura_sanitara Like Share 응”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare