sursa foto:  b1.ro

Rareș Bogdan îl umilește pe Adrian Năstase: ‘Să nu uitați’

Rareș Bogdan, al doilea cel mai important om din Partidul Național Liberal, l-a criticat dur pe Adrian Năstase, după ce fostul premier l-a atacat pe Klaus Iohannis.

Prim-vicepreședintele PNL spune că Năstase are „școala nomenclaturii comuniste”. Totodată, Rareș Bogdan îi transmite lui Adrian Năstase să nu uite să mai dea câte-o pomană „pentru sufletul Mătușii Tamara”.

„Dl./ Tov. Prof A Nastase care a făcut și un curs post-doctoral la universitatea Rahova revine cu tupeu și se transformă în lup moralist. De fapt dânsul are și școala nomenclaturii cumuniste din familia care pentru marii români folosea termenul de “bandiți” când se vorbea despre Brătianu, Maniu, Mihalache, etc. In specialitatea dânsului de drept internațional cred că se pricepe și nu îl contrazic, dar mai mult… NU are nicio autoritate morală. Punct! Poate ne Răspunde ce s-a ales de marea lui “realizare” autostrada Transilvania sau de ce familia dânsului caută să fie mereu protejața în instituții ale statului bine plătite și nu se angajează la o multinațională sau poate o să ne răspundă de ce au luat românii calea pribegiei în timpul guvernării iresponsabile psd-Năstase și de unde averea imensă încă nejustificată a domniei sale? Apropos de avere: dle/tov. profesor Năstase, dacă tot vă preocupați de alții, să nu uitați să vă faceți timp și să mai dați câte o pomană pentru sufletul Mătușei Tamara!!!”, spune Rareș Bogdan.

Vezi și

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

Dumitru Coarnă a bătut palma cu Marcel Vela! Promisiunea ministrului de Interne: Se aplică de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV Noul ministru al Muncii desființează acuzațiile fostului ministru: ‘Ar fi și culmea. Exclus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare