sursa foto:  realitatea.net

Răsturnare de situație! Ce se va întâmpla cu Realitatea TV

După ce s-a vorbit de închiderea postului Realitatea TV, patronul televiziunii, Cozmin Gușă, a făcut un anunț important.

Gușă a ținut să-i liniștească pe detractorii care vor falimentul Realitatea TV cât mai repede și a declarat că postul va emite și după data de 30 octombrie, informează realitatea.net.

„S-a tot vehiculat o știre astăzi, care a avut mare trafic, legată de Realitatea TV și termenul de 30 octombrie. Îi rog pe cei care citesc să se uite la mesager.

Mesajegrul este un cvasianonim, Piperea, care din șunct de vedere al media, nu reprezintă nimic, dar din punct de vedere al jocului subteran este lichidatorul de la Oltichim. Iar într-o emisiune de acum zece zile, noi am promis niște dezvăluiri de pe plaforma de la Vâlcea, iar omului îi este frică și atunci urlă.

Pentru că ăștia care fac ilegalități, cum e Piperea, urlă împotriva instituției de presă care ar ptea să-i dibuiască. Le vom promite, celor din statul paralel care l-au trimis pe Piperea la înaintare, că ne vom ocupa înainte și după 30 octombrie de ceea ce se întâmplă la Olthcim, cvasifalimentat de Piperea”, a spus Cozmin Gușă.

Vezi și

EXCLUSIV Cel mai negru scenariu pentru Tăriceanu: Ar putea fi ‘devorat’ de DNA! Undă verde din partea liberalilor

Vești importante pentru toți șoferii- Ce se întâmplă cu prețul polițelor RCA

O bancă importantă din Romania vrea să atragă mai mulți clienți! A lansat un nou credit ipotecar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare