sursa foto:  news.ro

Răsturnare de situație! Vlad Voiculescu s-ar putea întoarce la conducerea Ministerului Sănătății, dar nu ca ministru (surse)

Vlad Voiculescu s-ar putea întoarce la conducerea Ministerului Sănătății, însă nu ca ministru. Voiculescu ar putea fi instalat drept consilier onorific la Ministerul Sănătății, rămânând astfel în punctul de comandă al instituției, informează surse ale Antena 3.

Nominalizarea USR-PLUS pentru funcția de ministru ar urma să fie Ioana Mihăilă.

Ioana Mihăilă este în prezent secretar de stat. Potrivit surselor, Ioana Mihăilă este propunerea PLUS, în timp ce Wiener ar fi fost propunerea USR pentru această funcție. Din informațiile Antena 3, cei de la PLUS și cei din USR au ajuns la o înțelegere.

Ioana Mihăilă este propunerea pentru funcția de ministru al Sănătății, în locul lui Vlad Voiculescu. Propunerea nu va fi formalizată în acestă seara, în ședința coaliției, după cum spune surse din conducerea USR – PLUS. Mai întâi, Ioana Mihăilă trebuie să fie votată de forurile statutare ale alianței și de comitetul Național USR – PLUS și asta se va întâmpla fie în cursul zilei de marți, fie în cursul zilei de miercuri.

Astăzi vor fi stabilite noile reguli de colaborare în coaliție, iar ulterior va fi făcută și propunerea pentru Ministerul Sănătății. Important este de menționat și faptul că este o decizie politică.

Vlad Voiculescu ar putea ocupa o funcție chiar în ministerul din care a fost demis. Potrivit surselor Antena 3, nu este exclus ca Vlad Voiculescu să fie numit consilier onorific în Ministerul Sănătății.

Acest lucru s-ar putea întâmpla după ce Ioana Mihăilă va fi numită în funcția de ministru al Sănătății.

Consilierul onorific nu este remunerat, dar va avea o influență foarte mare. Practic, se dorește ca Vlad Voiculescu să fie în continuare în conducerea Ministerului Sănătății.

Vezi și EXCLUSIV ‘Epoleții’ din jurul lui Vlad Voiculescu! Conexiuni la vârful Ministerului de Interne

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare