Război între Rareș Bogdan și Olguța Vasilescu: ‘Cum poate încăpea atâta confuzie într-o singură minte?’

Rareș Bogdan și-a ieșit din minți, după ce Olguța Vasilescu s-a declarat revoltată de justiția din România: „Ce a ajuns si Justitia in tara asta! Sa se laude toti prajitii ca trimit procurorii sa faca cercetari la ordin!”.

Rareș Bogdan a izbucnit în contextul în care Lia Olguța Vasilescu a avut o ieșire agresivă la adresa celor care au ieșit să protesteze statul de drept în regimul Dragnea. Aceasta a precizat că ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, ar fi influențat justiția și a provocat procurorii împotriva primarilor PSD.

„Ce a ajuns și Justiția în țara asta! Să se laude toti prajitii că trimit procurorii să facă cercetări la ordin! Dacă zicea un PSD-ist asta ce făceati, hastagistilor? Dacă măcar îndrăznea să se gândească la așa ceva un PSD-ist… Gata cu principiile care vă scoateau în strada?”, a scris d-na Vasilescu pe o pagină de socializare.

Astfel că, Rareș Bogdan a reacționat dur: Cum poate încăpea atâta confuzie într-o singură minte?”, a scris fostul jurnalist pe o pagină de socializare.

 

Vezi și: EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare