sursa foto:  Obiectivul de Suceava

Record absolut pentru un român! A dat de permis de conducere de 53 de ori! De ce l-au tot “picat” oamenii legii!

Un bărbat din Suceava a dat de permis de conducere de 53 de ori, stabilind un nou record! Prefectul Alexandru Moldovan este cel care l-a „pârât” pe locuitorul care se visa șofer, dar fără să-i dea numele. Nu doar suceveanul  a fost făcut „celebru”, ci și alți locuitori care au urmat școala auto, dar numai rezultate bune nu au avut.

Oamenii legii l-au tot picat pe bărbat pentru că nu venea deloc pregătit. Abia de 2 ori, cu mari îngăduințe, ajunsese să dea și sala, dar nu a avut sorți de izbândă. Nici acum nu a reușit să fie șofer, dar poate că va intra în Cartea Recordurilor. Totuși, prefectul speră că autoritățile vor reuși să îi ajute pe cei care vor să obțină un permis de conducere, prin noi măsuri.

„Încercăm să venim în sprijinul școlilor de șoferi și să insistăm asupra importanței ca viitorii conducători auto să dobândească în timpul cursurilor cunoștințe solide atât practice cât și teoretice. Fără să dau nume, avem persoane care au dat proba teoretică de 53 de ori”, a spus Alexandru Moldovan, în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE ȘI: Românii care rămân fără permis de conducere după ultimele modificări ale legii. Există și vești bune pentru o categorie de șoferi

Permis de conducere în Suceava, un vis frumos. 1 din 2 cetățeni îl obțin, după ce fac școala auto

Datele arată că nici măcar de 50% nu este șansa de promovare a examenului pentru permis de conducere în Suceava. În acest context, prefectul a făcut un mic top al „campionilor”. Redăm clasamentul prezentat de prefect:

„Un domn de 27 de ani a fost respins la proba teoretică de 10 ori și la cea practică de 12 ori, neprezentându-se de 4 ori. O doamnă 40 de ani a luat proba teoretică, dar la proba practică a fost respinsă de 8 ori, tânăr de 22 de ani respins la proba teoretică de 8 ori, altul de 26 de ani respins la proba teoretică de 9 ori, persoană de 19 ani respinsă la proba teoretică de 6 ori, tot de 19 ani respins de 7 ori la proba teoretică. O doamnă de 44 de ani respinsă la proba teoretică de 12 ori”

Ce este de făcut în această situație? Autoritățile susțin că vor merge pe teren, să vadă cu ochii lor de ce permisul de conducere a devenit un „dușman” al sucevenilor:

„Cred că în perioada următoare ne vom face timp și vom merge în teren, la școlile de șoferi, pentru a vedea cum se poate îmbunătăți și care sunt problemele cu care se confruntă dumnealor, astfel încât să creștem nivelul calitativ”, a adăugat prefectul pentru Obiectivul de Suceava, site de știri local.

CITEȘTE ȘI: Șoferii pot rămâne fără permis de conducere! Greșeala pe care majoritatea conducătorilor auto o fac la trecerile de pietoni

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare