sursa foto:  cotidianul.ro

Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

O tânără liberală, reținută de poliție pentru 24 de ore, a ajuns acum să aibă contracte cu statul român, în plină epidemie de coronavirus.

Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava a făcut în plină pandemie de coronavirus o achiziție controversată. La începutul lunii aprilie, o societate din Berceni, fără activitate de la înființare, a primit de la spitalul sucevean un contract de 500.000 de lei. Patroana firmei, Jenica (Jenny) Slav, are 35 de ani, este membru activ al PNL Berceni și, în urmă cu doi ani, a fost condamnată la 10 luni și 20 de zile de închisoare pentru mărturie mincinoasă și instigare la infracţiunea de înşelăciune într-o poveste în care s-a demonstrat că furase un telefon mobil. În acest dosar, Slav a stat o noapte după gratii, dezvăluie G4Media.ro.

În martie 2018, Jenica Slav a fost condamnată la 10 luni şi 20 zile închisoare, cu suspendare, pentru mărturie mincinoasă și instigare la infracţiunea de înşelăciune pentru o faptă comisă în noiembrie 2015. În acest dosar, tânăra a fost reţinută pe o durată de 24 de ore de la data de 14 ianuarie 2016, ora 10.55 până la data de 15 ianuarie 2016, ora 10.55.

În sentință, care a rămas definitivă prin neapelare (în cuprinsul acesteia se menționează că ”În cursul judecății ambele inculpate au recunoscut situația de fapt reținută în rechizitoriu, solicitând aplicarea procedurii simplificate.”), anchetatorii au stabilit că, pe 7 noiembrie 2015, liberala din Berceni și o prietenă și-au vizitat o prietenă care locuia cu o femeie pe nume G.B. Aceasta din urmă nu era acasă, iar la întoarcere a constatat că îi dispăruse un telefon pe care îl cumpărase cu câteva zile mai devreme. Vizitatoarele s-au întors și au susținut că nu știu nimic de telefon, iar Slav a ajutat-o pe păgubită să încheie o asigurare a aparatului chiar dacă telefonul nu era asupra proprietarei.

Vezi și

EXCLUSIV Marcel Vela acuză un fake-news de proporții: Președintele și prim-ministrul și-au dat acordul

Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Informații bombă! Bill Gates ar fi trimis kituri de testare deja infectate

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare