sursa foto:  101businessinsights.info

România se tot împrumută! Mininistrului Transporturilor nu-i ajung banii

Ministrul Tansporturilor, Lucian Bode, a declarat că în acest moment România ar avea nevoie de 40 de miliarde de euro pentru a-și pune la punct infrastructură rutieră și feroviară.

Investițiile ar trebui făcute pe parcursul următorilor 10 ani, din împrumuturi externe. Ministrul a declarat că în 2020 ar putea fi dați în folosință între 45 și 100 de kilometri de autostradă.

„Din fonduri europene o să avem bani, dar puțini, și atunci trebuie să ne îndreptăm către partenerii financiari externi, să ne împrumutăm, să creștem gradul de îndatorare al țării, pentru că în acest moment este sub media europeană. Am avea nevoie de 40 de miliarde de euro în următorii 10 ani pentru a pune la punct infrastructură rutieră și feroviară. România își permite acest lucru”, a declarat Lucian Bode.

Ministrul Transporturilor susține că în 2020 au fost alocați suficienți bani de la buget pentru proiectele de infrastructură, în ciuda criticilor venite de la cei caremonitorizeaza stadiul lucrărilor, arată digi24.

 

Vezi și:

Audio. Atenție, Marcel Vela! Înregistrarea care zguduie MAI-ul: Promovări pe pile și amantlâcuri în Ministerul de Interne

Ludovic Orban continuă să spună Da la combinații în Guvern: Tată și fiu, ajunși pe poziții-cheie!

Dezvăluiri bombă! Klaus Iohannis, filat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare