sursa foto:  Facebook

O nouă RUȘINE pentru JUSTIȚIE! Ce GREU al lumii interlope a fost ACHITAT DEFINITIV, după ce în primă instanță primise 14 ANI de închisoare

Un nou episod rușinos pentru justiția din România! Unul dintre greii lumii interlope a fost achitat definitiv, după ce în primă instanță primise 14 ani de închisoare.

Greşelile judiciare comise în raport cu clanul, soldate cu achitări, creează un sentiment de invincibilitate a Cordunenilor, care se plâng de ani de zile că sunt vânaţi de poliţişti şi procurori. Ultima ruşine a sistemului judiciar ieşean a fost înregistrată ieri: unul dintre fraţi, Petronel, a fost achitat definitiv de Curtea de Apel Iaşi, după ce în primă instanţă primise 14 ani de închisoare, scrie ziaruldeiași.ro.

Magistrații de la Curtea de Apel Iaşi l-au achitat definitiv pe Petronel, considerând că infracţiunea de constituire a unui grup infracţional organizat nu există.

Petronel Corduneanu a mai scăpat şi de două infracţiuni de şantaj, judecătorii anunțând că acestea s-au prescris. Achitarea a venit la câteva zile după o altă bâlbâială de zile mari a autorităţilor, în ra­port cu clanul Corduneanu. Săptămâna trecută, acelaşi Petronel fusese reţinut de Poliţie pentru şantaj, însă eliberat din lipsă de probe, fără să fi fost dus măcar în faţa instanţei cu propunere de arestare.

„Oricât de radicală ar părea în ochii opiniei publice, este o soluţie firească, perfect legală, şi care vine să pună capăt calvarului prin care a trecut domnul Petronel Corduneanu şi familia sa în toţi aceşti ani în care simpla apartenenţă la familia Corduneanu a constituit temei pentru nenumărate abuzuri şi idei preconcepute despre persoana acestuia“, a declarat Alexandru Rîşniţă, avocatul lui Petronel Corduneanu.

Amintim că fratele său mai mare, Costel, a fost achitat în două dosare diferite. De asemenea, și Vasile Călin, şi Adrian Corduneanu au fost achitaţi, în trecut, în alte dosare.

Vezi și EXCLUSIV! Ce funcție și-ar dori acum Rovana Plumb, actualul ministru al Fondurilor Europene

SURPRIZĂ! Ce pensie GRASĂ are Gabriel Oprea – I-a crescut de ZECE ORI într-un an

Mare ATENȚIE! Ce vor fi OBLIGAȚI să DISTRUGĂ toți proprietarii de terenuri din România

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare