sursa foto:  cancan

S-a aflat! Ce salariu încasează Victor Slav și cât îi plătește fiicei sale pensia alimentară

Totul a ieșit la iveală! Victor Slav încasează un salariu uriaș de la Kanal D, fiind foarte atent la nevoile fiicei sale.

 

Prezentatorul “Vulturii de noapte” se dedică în totalitate proiectelor pe care le are, dar și fetiței sale, Sofia, pe care o are cu Bianca Drăgușanu. Micuța locuiește cu mama ei, iar Victor o vizitează și o susține nu doar moral, ci și financiar, plătindu-i pensie alimentară. Vedeta primește de la Kanal D pentru moderarea emisiunii “Vulturii de noapte” un salariu lunar de 7000 de euro.

Suma pe care Victor Slav o scoate lunar din buzunar pentru fiica lui este de 500 de euro pe lună. „Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, ne-a mărturisit un apropiat al vedetei.

Vezi și

EXCLUSIV Adevărata miză a războiului pentru șefia PSD! Cutuma care dinamitează total jocurile

Vești mari pentru mii de șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe pentru nerespecarea acestei prevederi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare