sursa foto:  podul.ro

Scandal de proporții după victoria lui Kövesi la CEDO. Se cere demisia lui Valer Dorneanu și altor doi judecători ai CCR

Fostul ministru al Justiției Ana Birchall, a făcut o solicitare pe pagina sa de Facebook în care cere demisia lui Valer Dorneanu, și altor doi judecători de la CCR, după ce CEDO a dat dreptate Laurei Codruța Kovesi în ceea ce privește demiterea ei de la șefia DNA.

Decizia CEDO de astazi este o palma rusinoasa pentru CCR afectand grav credibilitatea Curtii Constitutionale a Romaniei. Este si un cartonas rosu devastator pentru presedintele CCR domnul Valer Dorneanu si judecatorii care au votat si au sustinut aceasta decizie care tine mai degraba de jocuri politice si nicidecum de lege si Constitutie! Solicit ca toti cei care au sustinut si au votat pentru aceasta decizie : Dorneanu (fiind si raportor) Varga, Pivniceru sa isi dea demisia de onoare cu scuzele cuvenite romanilor.

Citește și: Laura Codruța Kovesi dă lovitura anului! Victorie împotriva Curții Constituționale, la CEDO

Aceleasi scuze le datoreaza si domnul Lazaroiu care a sustinut si votat pentru decizia CCR. Este singurul gest care poate sterge rusinea abatuta asupra CCR. Aceasta decizie este o palma foarte grea si tot atat de rusinoasa si pentru fostul ministru al justitiei, domnul Tudorel Toader care a mai fost si judecator CCR peste 10 ani. Consider ca si domnul Tudorel Toader ar trebui sa isi dea demisia de onoare cu scuzele pe care le datoreaza romanilor si sistemului judiciar! Din decizia CEDO rezulta clar ca Raportul domnului Tudorel Toader si decizia CCR au reprezentat o ingerinta grava in cariera unui procuror!, a postat pe pagina sa de Facebook fostul ministru.

Citește și:

SURSE De ce ar fi fost executat, în plină stare de urgență, șeful Casei de Pensii – Solicitarea Violetei Alexandru

Lista Neagră a lui Rizea: Mircea Geoană de la șpăgi de milioane la legături cu mafia italiană

Medicul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus, o nouă ieșire-șoc: ‘Puteau fi omorâți de orice infecție, nu numai de cea cu SARS-CoV-2’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare