sursa foto:  realitateaoltului.ro

Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

Cunoscutul medic Monica Pop acuză abuzuri grave ale Poliției Române.

Monica Pop dezvăluie cum o „bună prietenă” de-a sa, care are o proteză la picior și căreia medicul i-a recomandat să se odihnească atunci când obosește, se afla pe o bancă la orele permise și a fost umilită de o tânără polițistă.

Polițista i-ar fi zis că, atunci când vrea să se odihnească, să urce în bloc, să se odihnească, iar apoi să coboare.

Mai mult, Monica Pop susține că la opt persoane de etnie romă polițiștii nu le-au spus nimic.

ABUZURI, DESCONSIDERARE, UMILINTĂ și LIPSA DE POLITETE LA ADRESA SENIORILOR – PINA CIND, domnilor politisti?

O buna prietena se afla ieri in zona IOR pe o bancă intr-un scuar cu mai multi , la orele permise.Trece o masina de Politie, o tînara politistå vorbind in megafon sa se audă tare pe stradă : V-AU LASAT SA IESITI SA VA PLIMBATI, NU SA STATI PE BANCA LA BÎRFÄ!!!!! Si i-a amenințat că vor fi AMENDATI!
Ceilalti au plecat, repede foarte speriati. Politistii ( inclusiv cea care vorbea cu atita lipsa de buna-cuviinta la megafon) au coborit s-o certe pe singura ramasâ, doamna de pe banca PENTRU CĂ STĂ si nu merge, nu se miscâ!!!!INCREDIBIL si INADMISIBIL! Scrie in vreo ordonanta ca o persoana suferinda nu are voie sa stea sa se odihneasca la aer, pe o banca???!
Doamna era in orele permise, avea acte, adeverinta, tot ce trebuia, legal! Le-a explicat ca are o proteza si ca i s-a recomandat de medic sa iasâ, să mearga cite putin, cu intermitenta si sâ se aseze cind oboseste sau cind o doare! Si ca NU poate merge mult!
CU O…… DE NEDESCRIS, POLITISTA I-A REPLICAR CA ATUNCI CIND VREA SA SE OPREASCA DIN MERS SI SA SE ODIHNEASCA, SA URCE IN BLOC ( la etajul 10),SA SE ODIHNEASCA si SA COBOARE!!!!! DE N E C R E Z U T!!!
CU CE A GRESIT prietena mea?
Politisti ( unii) sau HIENE???!!!Am uitat : In apropiere se afla un grup de 8 persoane de etnie roma, APROPIATI !. Lor NU le-au spus nimic politistii! S-au gasit doar cu atita lipsa de buna cuviinta, să admonesteze niste seniori si sa-i ameninte cu amenzi! Din nou, INADMISIBIL! Ei nu au parinti?!
SE AUDE, DOMNULE MINISTRU???!!!”, dezvăluie Monica Pop.

Vezi și

EXCLUSIV Nu sunt dovezi în apărarea polițistului-bătăuș? Solicitarea ciudată făcută de anchetatori

În plină criză, Kaufland turează motoarele! Sute de locuri de muncă sunt disponibile! Două noi magazine, deschise până în iunie!

SURSE Va fi scandal mare, după ce Camera Deputaților a adoptat autonomia așa-zisului ținut secuiesc! ‘Soldații’ lui Traian Băsescu ies la atac

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare