sursa foto:  vaaju.com

Scenariu exploziv al doctorului Monica Pop: ‘Altfel e risc pentru orice pozitiv ca testul să fie fals și el să fie internat sănătos!’

Medicul Monica Pop, unul dintre doctorii care s-au declarat împotriva măsurilor draconice impuse de autorități în ultima perioadă, vine cu o ipoteză interesantă.

Pop susține că, pentru a evita erorile, și la confirmarea coronavirusului ar trebui două teste pozitive succesive, pentru internarea bolnavului.

Medicul a precizat că, așa cum se face la externare, când ai nevoie de două teste negative succesive, ar trebui să se facă și la confirmarea Covid-19.

În caz contrar, conchide medicul, e risc pentru orice pozitiv ca testul să fie fals, iar el să fie internat sănătos.

PROCENT DE EROARE RECUNOSCUT LA TESTE! SI NU NESEMNIFICATIV!
ATUNCI, DACA PT EXTERNARE E NEVOIE de 2 TESTE NEGATIVE SUCCESIVE,, PENTRI CONFIRMARE AR TREBUI TOT 2 TESTE, POZITIVE SUCCESIVE, LA 24 de ore interval! NU ASA AR FI MAI CORECT NUMARUL (ZILNIC AL) POZITIVILOR??!! Ar mai fi fluctuatia asta a procentelor de la o zi la alta? Adica raportul TESTATI- POZITIVI, CIND 5%, CIND 15%? E CORECT??!!

Normal ar fi ca orice test pozitiv sa fie repetat dupa 24 de ore. La acelasi sau la alt laborator. Ar fi MUUULT MAI CORECT si MUUULT mai putin costisitor. Si s-ar elimina majoritatea erorilor!
Altfel e risc pentru orice pozitiv ca testul sa fie FALS si el sa fie internat sanatos! Perfect pt a se infecta in contact cu adevaratii pacienti!”, a scris, pe Facebook, Monica Pop.

Vezi și

Analiză dură: Clasarea din Dosarul 10 August este o invitație la explozie socială. Cine ar fi avut interesul?

EXCLUSIV Lovitură pentru polițistul-bătăuș! A fost condamnat la închisoare! Decizia nu este definitivă

Legea a fost promulgată! Apar noi reguli pentru cei care locuiesc la bloc

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare